Uitgaan Aruba

Uitgaan Aruba

Aruba veranderd elke avond in een groot uitgaansparadijs. Om je alvast voor te bereiden vind je op deze pagina een overzicht van de meest populaire uitgaansgelegenheden op Aruba.

Aanbevolen uitgaansgelegenheden op Aruba

Aruba heeft veel discotheken en dansgelegenheden waar je tot diep in de nacht terecht kunt voor een feestje. Deze discotheken zijn vaak dagelijks geopend en het is er altijd gezellig druk.

- Charlie’s Bar – In San Nicolas is Charlie’s Bar gevestigd. Deze bar is een enorm populair onder het toerisme van Aruba. Duikers hangen in deze bar hun opgedoken spullen neer waardoor het een groot museum lijkt. Je kijkt hier je ogen uit terwijl je lekker kunt genieten van top 40 muziek die hier gedraaid wordt. .

- Mambo Jambo – De Mambo Jambo bar is gelegen in Royal Plaza Mall. Elke avond kun je hier samen met de Arubaanse bevolking genieten van pop muziek. In deze bar heb je de keuze uit een zeer groot aanbod met coctails tegen relatief lage prijzen.

- Confessions – In het centrum van Oranjestad bevind zich een populaire discotheek genaamd Confessions. In deze discotheek kun je relatief goedkoop alcoholische drankjes nuttigen. De muziekstijl die hier gedraaid wordt is techno en house. Bij Confessions kun je goedkoop uitgaan in een gezellige sfeer.

- Cafe Rembrandt – Cafe Rembrandt is een gezellige club welke je vind in Oranjestad. Je kunt hier tot diep in de nacht genieten van een drankje en swingen op de dansflour. Kenmerkend aan deze club is het mooie interieur. Je vind hier allerlei schilderijen met daarboven mooie kroonluchters. Op vrijdagvond treden er bij Cafe Rembrandt altijd bands op.

- MooMba Beach Bar – De MooMba Beach Bar is een kleine gezellige bar aan het strand van Palm Beach. Hier is het laat in de avond altijd gezellig. De muziek die hier gedraait wordt is veelal reggea en pop muziek. Met zonsondergang is de sfeer het beste en kun je genieten van heerlijke coctails die bij MooMba Beach Bar geserveerd worden.

- Buster’s Garage Aruba – In Palm Beach kun je elke avond terecht bij Buster’s Garage voor een heerlijk drankje. Dit cafe staat bekend als het cafe waar alle Arubanen bijeenkomen voor sportwedstrijden. In deze bar worden ook regelmatig karaoke avonden gehouden waarbij het altijd gezellig druk is.

- Blue Martini Bar – De Blue Martini Bar bevind zich op de begaande grond van het Renaissance Resort in Oranjestad. Deze zeer luxe hip aangekleede bar heeft bijna elke avond live muziek. Tijdens de happy hour kun je hier goedkoop genieten van heerlijke coctails die in de Blue Martini Bar geserveerd worden.

Aanbevolen eetgelegenheden op Aruba

Op Aruba bevinden zich diverse eetgelegenheden met allen een eigen expertise. Over het algemeen is eten in de drukke winkelstraten een stuk duurder dan in een zijstraat.

- Eetcafe The Paddock – Dit eetcafe is gelegen in Oranjestad en is een typisch Arubaans. Je kunt hier genieten van heerlijke culinaire stampotten zoals boerenkool of hutspot . Je vind bij The Paddock een menu kaart met een zeer groot aabod eten.

- Taj Mahal restaurant – Bij Taj Mahal kun je genieten van heerlijk Indiaans eten. Dit authentieke restaurant is erg populair onder de Arubanen. Bij Taj Mahal kun je goedkoop een heerlijke maaltijd krijgen.

- Windows on Aruba – Windows on Aruba is gelegen bij het Divi Village Golf & Beach Resort. In dit restaurant heb je de keuze uit steak of visgerechten. Vele Arubanen vinden dit restaurant het beste van Aruba. Dit vertaald zich in de prijs die betaad moet worden voor een maaltijd.

- The Flying Fishbone – In Savaneta langs het strand bevind zich het restaurant The Flying Fishbone. Met een prachtig uitzicht kun je hier genieten van heerlijke gerechten. De menukaart van dit restaurant bestaat veelal uit visgerechten.

- Don Carlo – In Oranjestad vind je een typisch Italiaans restaurant genaamd Don Carlo. In dit restaurant kun je goedkoop een Italiaanse maaltijd eten. Dit restaurant is erg populair onder jongeren en gezinnen die voor relatief weinig geld lekker willen eten.

Weer Aruba

  • NU °C

Top 7 reisaanbieders Aruba

Advertentie

Verdere vakantietips